Cautare

54057 de rezultate pentru "stirile pro tv31 mai 2010 video" (6.18 secunde)
• In primul an de mandat, Lespagnol a avut de gestionat cel mai mare buget anual de expansiune al Carrefour in Romania: ... Expansiune in pasi mai mici Seful Carrefour Romania anunta ofensiva retailerului pe piata supermarketurilor din Capitala, cu planuri pentru 10 unitati noi in 2010.
In trimestrul al treilea al acestui an, profitul declarat si platit de firmele doljene a scazut drastic, in comparatie cu aceeasi perioada din 2010, asadar, cu cat presiunea fiscala este mai mare asupra mediului de afaceri, cu atat mai putini bani ajung in vistieria statului.
Pe 26 mai 2000, ora 16.00, a inceput sa emita Europa FM, primul post de radio national privat din tara.
El a mai spus ca spera ca, intr-un an, Realitatea TV sa faca tranzitia la High Definition, mizand si pe investitia pe care o va face noul management al societatii Realitatea Media SA, asigurat de Asesoft, transmite Mediafax.
In mod firesc, firmele au fentat statul inca din iunie, cand au emis facturi mai multe, pentru a prinde TVA de 19%. Cel mai probabil, a inflorit economia subterana. Majorarea taxei pe valoarea adaugata (TVA) de la 1 iulie 2010 nu a adus rezultatele asteptate de guvernanti.
Aflat la Predeal, unde a sarbatorit trecerea in 2010, Adrian Nastase a scris pe blogul sau despre nevoia unui proiect pentru Romania si pentru PSD.
Trei criterii caracterizeaza "acutizarea puternica a nevoilor si activitatii maselor", in care paturile de jos "nu mai vor, iar clasele superioare nu mai pot trai ca inainte".
'Cele mai mari 30 de contracte atribuite de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) in ultimii 4 ani au o valoare totala de aproape 1,7 miliarde de euro, insa doar 9 dintre aceste contracte, in valoare de 400 mil.
Industria a detinut ponderea cea mai mare, iar mijloacele de transport au fost "motorul" ... Cele mai multe produse au fost exportate in Italia, Marea Britanie, Germania.
Cea mai riscanta categorie a populatiei debitoare o reprezinta 500.000 de persoane, care au cate trei credite.
Iar acest angajament nu mai poate fi eludat, deoarece va trece si prin filtrul noii proceduri a UE privind "semestrul bugetar european", care presupune obtinerea avizului Comisiei Europene pentru bugetul pe 2012, inainte de aprobarea in Parlamentul national", a afirmat duminica Adrian Nastase, intr-o postare pe blogul personal.
50/2010. ... Comisioanele si marja fixa nu au voie sa creasca, iar EURIBOR este mai mic decat dobanda variabila a bancii, deci sigur dobanda pe care trebuie sa o plateasca debitorii ar trebui sa scada.
Cele mai multe datorii le inregistra compania Oglinda Press, la care Diaconescu este actionar cu 95%. ... Diaconescu, printr-un asociat, a santajat un primar pentru 200 000 euro Dan Diaconescu si alti doi colaboratori ai sai au fost trimisi in 2010 in judecata de DNA pentru santaj.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless In urma cu doi ani, 211 puncte de acces gratuit la internet de banda larga (hotspot-uri - Wi-Fi) au fost instalate in zone publice din Romania, de catre SNR si Romtelecom cu bani publici.
Asa ii vede astrologul Camelia Patrasconiu, in 2010, pe cei mai importanti oameni ai tarii. In 2010, presedintele Traian Basescu ramane la fel de haios ca pana acum¨, insa devine mult mai intelept.
Posesorii de autoturisme vor plati anul acesta un impozit mai mare decat in ianuarie 2010, insa cel mai mult vor avea de suferit proprietarii de masini cu o capacitate cilindrica de peste 2.000 cmc, intrucat valoarea s-a dublat.
Mihai de 40 de ani, din Bucuresti, asupra lor gasindu-se mai multe documente avand antetul unei societati comerciale. In urma cercetarilor s-a stabilit faptul ca cei doi, folosind acelasi mod de operare, au savarsit mai multe infractiuni pe raza municipiului Bucuresti, dupa cum urmeaza:
Astfel, in mai 2009, firma Dial-Ton a incheiat un contract de furnizare produse, respectiv cartele telefonice, cu SC OMV Petrom SA.
Machiavelli.ro informeaza "Presedintele Basescu anunta suspendarea procesului de recalculare a pensiilor" Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie trebuie respectata, deci, se suspenda procesul de recalculare a pensiilor militarilor in baza Hotararii 735 din 21 iulie 2010, a anuntat duminica seara, la Palatul Cotroceni, presedintele Traian Basescu.
Raiffeisen Bank isi mentine prognoza de crestere economica de 1% pentru 2010, Romania ramanand dependenta de ceea ce se va intampla in economia zonei euro.
google-analytics.com